Metalix CncKad – Software pentru stantare si debitare2019-02-04T14:32:00+03:00

Metalix

Atunci cand cauti o solutie CAD/CAM pentru stantare, laser, plasma sau masini combinate (debitare si stantare) softul Metalix CncKad ofera solutia pentru toate solicitarile. Metalix este un sistem informatic integrat care acopera intregul ciclu de operatii CNC necesar prelucrarilor pe foi de table si deasemenea, pentru teava si profile

Catalog CncKad Romana

Stantare

cncKad pentru stantare preia desenele pieselor de la sistemul CAD, aplica automat tehnologia (aloca sculele), cu interventie manuala minima, si trimite programul imediat la masina de stantat.

Debitare

cncKad pentru taiere este motorul care transforma automatizat desenele din sistemul dumneavoastra CAD in piese pentru masina dumneavoastra de debitare.

Frezare 2D

cncKad suporta masini cu frezare 2D pentru diferite forme si contururi.

Gaurire

cncKad deserveste masini de gaurit in coordonate, inclusiv masini combinate care au atasat un cap de gaurit.

Daily Job

Loturi de lucru (Daily-jobs) Se permite gruparea pieselor (DFT, DXF, DWG sau alte formate de fisiere CAD) in loturi, pentru procesarea lor laolalta.

Nesting complet automatizat

Metalix ofera mai multe metode de nesting, atat pentru formele rectangulare, cat si pentru cele speciale, fiind posibila automatizare complete.

Taire pe laturi comune

Autonest pozitioneaza automat, simultan, piesele, pe laturile commune.

Gestionarea resturilor refolosibile

Functia Remnat iti permite sa salvezi foi de material folosite partial (schelet sau capat de foaie) si sa le utilizezi in continuare pentru alte solutii de nesting.

Solutii pentru foi multiple

– Solutiile de nesting pot genera diferite dimensiuni de material, selectand automat pentru eficienta si a avea un numar minim de SubNest.

Solutii pentru materile diferite

Se pot prelua piese din diferite materiale/grosimi si prelucra automat intr-o singura sesiune de lucru.

Nesting Manual

AutoNest iti permite sa intervii manual foarte usor asupra nestingului.

Rapoarte

Rapoarte detaliate care includ toate informatiile necesare productiei pentru SubNest individual sau pentru intreaga comanda.

Tutoriale