Producatorii nostri2017-05-06T12:17:08+03:00

AGO TRADE INTERNATIONAL este o companie care reprezinta in Romania mari producatori de utilaje si scule din industria prelucrarii tablei. Ca o trasatura comuna precizam ca toate aceste companii au ca principiu fundamental INOVAREA.

 

HaegerLogo

Haeger Incorporated din S.U.A. produce utilaje pentru autosertizare suruburi, piulite si alte organe de asamblare De asemenea, aceste utilaje executa si operatiuni  de imbinare de table prin presare la rece – BTM Corporation.

Haeger este liderul mondial in dezvoltarea de solutii inovative in domeniul inserarii organelor de asamblare in tabla (autosertizarii). Caracteristica principala a utilizarii acestor masini este uniformizarea calitatii; aceasta impreuna cu mentinerea costurilor sub control fac din folosirea acestor utilaje un centru de eficienta. In plus, prin automatizarea procesului de productie se obtin beneficii ridicate, productivitatea muncii crescand la un nivel care mentine Haeger la un nivel de neegalat.

Pentru mai multe informatii apasati aici.

 

Timesavers

Timesavers Grindingmaster din Olanda produce utilaje pentru debavurare, finisare, calibrare si slefuire. Dupa 70 de ani de experienta in acest domeniu, Timesavers nu ofera numai o masina ci solutii finale in domeniul finisarii tablei. Inovarea continua este punctul forte al companiei; inovarea este efectul relatiei profesionale desavarsite dintre specialistii companiei si clienti. Datorita acestei relatii Timesavers este lider mondial in acest domeniu al prelucrarii tablei.

Pentru mai multe informatii apasati aici.

 

140710_pass_logo_vollton_full

Pass Stanztechnik AG produce scule de stantat pentru Tumpf, Amada, LVD, Finn-Power (Prima-Power), Euromac si alte masini cu system Thick Turret.
Pass este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de scule pentru masini de stantat.

Oferta firmei PASS include scule standard, scule speciale (executate la comanda) si alte scule inovative precum “clean-cut”, “multi thread”, “wheel”, “multi-tool”, “knock-out” si altele.

Pentru mai multe informatii apasati aici.

 

mo_logo_eorostamp
Compania italiana Eurostamp produce scule si accesorii pentru masini de indoit (scule pentru abkant) din anul 1985.Compania investeste permanent in calitatea poduselor, dar si in inovatii, mentinand in acelasi timp competitivitatea preturilor.

Eurostamp este o companie foarte dinamica, cu un personal foarte activ, clientii nostri fiind foarte profesionist consiliati in procesul de prelucrare a tablei.

Pentru mai multe informatii apasati aici.

 

SCHIAVI-LOGORosu

Schiavi produce masini de indoit tabla din anul 1958, rezultatele obtinute fiind durata de viata, fiabilitatea si calitatea. Acestea sunt rezultatul  cercetarii si dezvoltarii dinamice din cadrul companiei. De asemenea, impreuna cu asigurarea unui service pentru client de neegalat. Aceste valori reprezinta elementele de baza pe care s-a construit istoria Schiavi.
Formarea continua, asistenta tehnica dinaintea si de dupa vanzare, cunostintele tehnologice si experienta in design permit ca Schiavi sa tina pasul cu traditia de “Made in Italy” recunoscuta in toata lumea.
Capabilitatile Schiavi in proiectare si adaptarea produselor la cerintele specifice ale pietei, cu solutii integrate sau special create, le permit celor de la Schiavi sa furnizeze clientilor nu doar performanta pe care o cauta, ci si avantajul de care clientul are nevie pentru a-si atinge scopul.
Ca aplicatie practica a celor spuse mai sus, Schiavi detine patentul pentru sistemul propriu, unic de compensare (“crowning”) numit “Linear”.
Puteti avea incredere maxima masinile Schiavi, atat clienti cu optiuni pentru sistemul Promecam, cat si, la solicitare expresa, pentru alte sisteme precum Wila-Trumpf, Beyler etc.
De asemenea, detinem pe stoc in Italia piese de schimb pentru masinile de indoit Schiavi din toate generatiile. Timpul de livrare este de cateva zile. La solicitarea clientilor, suntem pregatiti pentru intretinere si service.

Pentru mai multe informatii, apasati aici.

 

logo_gecam_payoff (1)

 

GECAM dezvoltata si produce masini de polizare, debavurare, finisare, Notching pentru piese din tabla, dar si debavurare-slefuire-satinare teava, inca din 1994.
Personalul, cu experienta si cu inalta calificare, permite dezvoltarea constanta a productiei avand ca obiectiv principal nevoile clientilor.
Departamentul tehnic, în plus fata de productia de produse standard, este implicat zilnic în proiectarea de masini personalizate în functie de cerintele specifice ale clienilor nostri.
Flexibilitatea, de la primul contact si pana la post-vânzare, rapiditatea și calitatea sunt caracteristicile care ne conduc.

Pentru mai multe informatii, apasati aici.